Douchewand/ inloopdouche

Wilt u graag een nieuwe douche of inloopdouche?

Bij een verbouwing of verhuizing is het vaak nodig om de badkamer te renoveren/verbouwen. U wilt toch ook graag de badkamer die u mooi en praktisch vindt? Futura bouw weet heel goed dat ieder weer een andere smaak heeft en wil graag met u meedenken om de voor u perfecte badkamer te realiseren. Hierbij kunt u kiezen uit een bad en/of douche of bijvoorbeeld een mooie inloopdouche.

Inloopdouche

Een inloopdouche kan zowel met een open kant geplaatst worden, als wel met een draai- of klapdeur. Dit hangt geheel af van de mogelijkheden van uw badkamer en uw wensen. Ook kan er een douchebak op de vloer geplaatst worden, of juist de vloer doortegelen zodat u geen douchebak nodig heeft. De douche is een belangrijk onderdeel van uw badkamer en moet goed geplaatst worden. Wij hebben de juiste mensen om dit voor u te realiseren.

Badkamerspecialist Zuid-Holland

Futura realiseert voor u uw nieuwe badkamer, van het betegelen t/m het plaatsen van de inloopdouche en de badkameraccessiores. Onze specialisten zijn met name werkzaam in Zuid-Holland en in o.a. de volgende plaatsen: Den Haag, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer, Voorburg, Pijnacker, Nootdorp, Delft, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Zevenhuizen, enz. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van bv. het plaatsen van een inloopdouche of een nieuwe badkamer in uw woonplaats!