Badkamersanitair plaatsen

Badkamersanitair en hangtoilet

Uw specialist in badkamer klussen

Futura bouw kan voor u de verbouwing of inrichting van uw badkamer en badkamersanitair verzorgen. Denk hierbij o.a. aan het badkamersanitair plaatsen of vervangen zoals een badmeubel, toilet of hangtoilet, een douche of inloopdouche, een spiegel, verlichting en een radiator.

Badkamersanitair: toilet plaatsen

Als u gaat verbouwen of verhuizen dan is het vervangen van het toilet vaak een klus die u snel en voordat u gaat verhuizen, gedaan wilt hebben. Ook kan het zijn dat u na een aantal jaren ergens gewoond te hebben ervoor kiest om het sanitair of de badkamer te veranderen. U kiest bijvoorbeeld voor een andere toiletpot of voor een hangend toilet. Onze specialisten weten precies hoe ze beide klussen voor u kunnen klaren en zorgen voor de juiste afwerking zoals het monteren van de toiletpot en het afkitten. Badkamersanitair moet immers lang mee gaan en goed zijn afgewerkt!

Badkamersanitair: badmeubel plaatsen

In uw badkamer mag een kwalitatief en mooi badmeubel niet ontbreken. Ook hierin heeft u de keus uit verschillende meubelen. Wilt u graag een (keramische) wasbak zonder kast of vindt u een kastje eronder met laden wel praktisch? Wat voor kleur zou dit kastje dan moeten zijn, wilt u er een spiegel boven hangen met een lampje en wat voor kraan wilt u graag op de wasbak? Onze monteurs zorgen ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt zodat u optimaal kunt gaan genieten van uw badmeubel. Naast dat een badmeubel mooi dient te zijn, is ook de praktische kant van belang dus onze monteurs kijken samen met u naar de beste plaats voor het badmeubel en eventuele badkameraccessoires.