Futura bouw

Klusbedrijf Futura Den Haag Leidschenveen

Waar staat Futura voor?

Futura bouw staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om voor u goed bereikbaar te zijn, afspraken na te komen en ook om duidelijke offertes op te stellen en afspraken na te komen.

Kwaliteit

Kwaliteit is waar Futura voor staat. Iedere klus die wordt afgerond, moet goed zijn zodat u tevreden kunt zijn met het door ons geleverde werk. Als u desondanks toch tegen iets aan loopt, dan zijn zij altijd bereid om nog eens langs te komen om het te herstellen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken vinden wij bij Futura eigenlijk vanzelfsprekend. Wat wij afspreken, komen we na en de vakmensen die bij u langskomen, staan ook voor betrouwbaarheid en het nakomen van hun afspraken.

Bereikbaarheid

Niets is zo vervelend als een bedrijf niet te kunnen bereiken als u het nodig heeft. Wij streven ernaar om zowel per e-mail als telefonisch altijd bereikbaar te zijn en indien dit een keer niet is voorgekomen, u zo spoedig mogelijk terug te bellen. Ook op berichten via de e-mail reageren wij binnen een aantal werkdagen zodat u niet lang op een reactie hoeft te wachten.