Vloeren leggen

Vloeren leggen door Futura

Vloeren leggen door Futura

Als u een huis koopt of wilt gaan verbouwen aan uw huidige huis, dan kan het zijn dat u in een ruimte en nieuwe vloer wilt laten leggen. Onze specialisten hebben ervaring met vloeren leggen, zowel met laminaat als met o.a. natuursteen en plavuizen. Elk materiaal brengt een andere werkwijze met zich mee die onze vloeren leggers goed onder de knie hebben. Uw vloer is immers een heel belangrijk onderdeel van een ruimte en moet er goed ingelegd worden.

Laminaat vloeren

Laminaat is er in vele verschillende kleuren en diktes te koop. U kunt hier zelf uw keuze in maken en vervolgens het laminaat laten leggen door onze medewerkers. Lees hier verder voor meer informatie over laminaat leggen.

Houten vloeren

Bij het vloeren leggen kunt u ook ook denken aan het leggen van houten vloeren. Deze kunnen zowel los (zwevend) als vast/verlijmd worden gelegd. Aan u de keuze! Lees verder op de pagina over houten vloeren leggen voor meer informatie over o.a. de verschillen tussen los en vast leggen van een houten vloer.

Vloeren leggen van natuursteen

Vloeren leggen van natuursteen is een nauwkeurige bezigheid die u met een gerust hart aan Futura kunt overlaten. Natuurstenen vloeren zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te houden en hebben vaak een natuurlijke uitstraling. Ook hierin is er de keus aan verschillende soorten en kleuren. Lees verder op de pagina over vloeren leggen van natuursteen voor meer informatie over natuurstenen vloeren.