Houten vloeren

Houten vloeren leggen door Futura

Futura; ervaren in houten vloeren leggen

Houten vloeren kunnen een mooie en luxe uitstraling geven en zijn van goede kwaliteit. Er zijn veel verschillende houten vloeren verkrijgbaar en voor ieder is er iets bij wat qua kleur en structuur aansluit bij de gewenste houten vloer.

Losse houten vloeren

Als u kiest voor een houten vloer, dan heeft u de keuze uit een losse houten vloer of een vaste ofwel verlijmde houten vloer. Losse houten vloeren worden vaak gelegd op een ondervloer (bv. een schuimmatje). U kunt kiezen voor een losse houten vloer als de betonnen vloer wat vochtig is of als u er rekening mee wilt houden dat de houten vloer er in de toekomst ook (makkelijker) uitgehaald moet worden. Losse houten vloeren zijn goedkoper, wel is er meer kans op werking van het hout en de vloer kan licht kraken. Ook ontstaan er makkelijker spleten tussen de houten planken.

Vaste en verlijmde houten vloeren

Vaste houten vloeren worden volledig vastgelijmd op een ondervloer. De houten ondervloer wordt ook weer verlijmd op de betonnen onderlaag. Als u graag een extra stille houten vloer wenst dan kunt u deze het beste laten lijmen voor minder geluid. De vloer ligt dan strakker als bij een losse vloer en er treedt minder werking van het hout op. Wel is de vloer minder gemakkelijk te verwijderen en is deze hoger in prijs als een losse vloer.

Houten vloeren Zuid-Holland

Futura legt houten vloeren in o.a. de volgende plaatsen in Zuid-Holland: Delft, Den Haag, Rotterdam, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Zevenhuizen, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leidschendam, enz. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte in uw woonplaats voor een houten vloer!