Natuurstenen vloer

Natuurstenen vloer laten leggen

Natuurstenen vloer laten leggen

Een natuurstenen vloer leggen is een specifieke bezigheid en vereist kennis en ervaring. U bent bij Futura dan ook aan het juiste adres voor het leggen van uw natuurstenen vloer. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Kenmerken van een natuurstenen vloer

Een natuurstenen vloer is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Als u iets heeft gemorst dan is dit makkelijk met een vochtige doek schoon te maken. Het trekt niet in de vloer en u haalt het er zo af. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een natuurstenen vloer, denk bijvoorbeeld aan graniet, leisteen, basalt en zandsteen. Een leistenen vloer is bijvoorbeeld gemaakt uit klei, is vorstbestendig en u heeft de keuze uit meerdere kleuren. Een basalten vloer is vaak zwart van kleur (wordt gevormd door lava). Wij informeren u graag over de juiste natuurstenen vloer voor u!

Een natuurstenen vloer leggen in Zuid-Holland

Wij leggen graag uw natuurstenen vloer voor u voor een goed en netjes afgewerkt resultaat. Onze specialisten zijn o.a. werkzaam in de volgende plaatsen: Den Haag, Rotterdam, Delft, Voorburg, Nootdorp, Leidschendam, Rijswijk, Zoetermeer, Zevenhuizen, Bleiswijk, Gouda, Alphen aan den Rijn, enz. Wij berekenen geen extra voorrijkosten indien u niet in één van de hiervoor genoemde plaatsen noemt dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden in uw woonplaats!