Onderhoud en renovatie

Onderhoudsbedrijf Leidschenveen

Onderhoudsbedrijf

Onderhoudsbedrijf Futura staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij vinden het belangrijk om goed werk af te leveren en werken daarom ook met ervaren mensen. Wij zijn thuis in heel veel verschillende klussen in en rond het huis en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud en renovatie

Onderhoud van bijvoorbeeld uw huis is van groot belang voor de kwaliteit van uw huis. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door een onderhoudsbedrijf, zorgt u ervoor dat u bijvoorbeeld geen achterstallig onderhoud oploopt aan bijvoorbeeld uw CV-ketel, uw dak, kozijnen, enz. Indien u wel te lang wacht met bepaalde onderhoudsklussen dan kan het zijn dat het repareren of herstellen hiervan u meer geld kost dan onderhoud zou hebben gekost. Onze specialisten hebben veel ervaring en kennis met heel veel soorten onderhoudsklussen en wij kunnen u als onderhoudsbedrijf dan ook vast en zeker van dienst zijn.

Onderhoudsbedrijf Leidschenveen

Futura onderhoudsbedrijf is gevestigd in Leidschenveen maar voert ook onderhoudswerkzaamheden uit in bijvoorbeeld de wijken Leidschenveen en Ypenburg maar ook in de plaatsen Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Nootdorp, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zevenhuizen, Gouda, Waddinxveen, enz. Neem gerust contact met ons op voor het uitbrengen van een geheel vrijblijvende offerte voor uw onderhoudswerkzaamheden!