• Website Futura bouw online

  Posted on januari 21, 2013 by in Klusbedrijf

  Website klusbedrijf Leidschenveen - Den Haag

  Klusbedrijf Leidschenveen

  Vanaf heden is de website van Futura bouw – en klusbedrijf online! Uiteraard is nog niet alle informatie beschikbaar en up-to-date, maar wij vinden het belangrijk om u alvast een beeld te  geven van wie wij zijn en waar onze werkzaamheden als klusbedrijf uit bestaan.

  Loodgieterswerkzaamheden

  Wij hebben o.a. loodgieters tot onze beschikking met veel ervaring en vakkennis. Zij kunnen bij u thuis vele klussen uitvoeren. Onze loodgieters zijn o.a. werkzaam in Zoetermeer, Leidschenveen, Ypenburg, Nootdorp, Pijnacker, enz. Ook kunt u gerust naar de mogelijkheden vragen voor een loodgieter en de mogelijkheden van Futura klusbedrijf in uw plaats!

  Vloeren leggen

  Het leggen van vloeren is ook één van onze specialiteiten. Denk hierbij aan houten- en stenen vloeren maar ook aan laminaat en vloerbedekking. Houten vloeren kunnen bijvoorbeeld zowel los als verlijmd worden gelegd; lees verder op de informatiepagina over houten vloeren voor de voor- en nadelen van beide varianten.

  Stukadoren

  Stukadoren is een nauwkeurige klus, die wij graag netjes en kwalitatief afmaken. Het stukwerk dient naar onze mening van goede kwaliteit te zijn en wij hechten als stukadoorsbedrijf Leidschenveen dan ook veel waarde aan deze kwaliteit.  Onze stukadoor heeft veel ervaring met o.a. het stukadoren van plafonds en muren en komt graag bij u langs om ook een mooi resultaat neer te zetten in uw woning!

  Betrouwbaarheid, kwaliteit en bereikbaarheid

  Dit zijn onze 3 speerpunten. Wij vinden hen allemaal belangrijk en willen u als klant op de juiste manier van dienst zijn. Kwaliteit van het werk is hierbij belangrijk, maar ook de betrouwbaarheid van Futura alswel van onze specialisten maar ook vinden wij dat wij op werkdagen goed voor u bereikbaar horen te zijn. U kunt bij vragen of voor een vrijblijvende offerte bijvoorbeeld gebruik maken van ons contactformulier! U krijgt binnen een aantal werkdagen een reactie van ons.

Comments are closed.