Loodgieter

Loodgieter Leidschenveen - Den Haag

Futura; uw loodgieter aan huis

Omdat wij een allround bedrijf zijn met meerdere specialisten, hebben wij ook een loodgieter in dienst en kunt u ook voor al uw loodgieterswerkzaamheden in en rondom het huis, bij ons terecht. Laat uw wensen weten, en wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte!

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter is een expert op meerdere gebieden en kan in uw huis meerdere klussen voor u klaren. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van uw CV-ketel en het vervangen hiervan, maar ook aan het verleggen en verplaatsen van leidingen omdat deze voor u net op een onhandige plaats zitten of het repareren of vervangen van radiatoren.

Ook kan een loodgieter de afvoer voor bijvoorbeeld een toilet bij u realiseren, net als het plaatsen van een douchestang en thermostaatkraan.

U kunt voor specifieke informatie over onze loodgieter verder lezen op de informatiepagina’s over de betreffende loodgietersklussen, zoals:

  1. Een badmeubel en toilet installeren
  2. Vloerverwarming aanleggen of repareren
  3. Het onderhoud of plaatsen van uw cv ketel
  4. Het plaatsen van kranen en afvoeren

Uiteraard vallen er nog meer klussen onder de expertise van een loodgieter; vraag ons gerust of wij ook uw klus kunnen doen!

Uw loodgietersbedrijf in de regio

Wij zijn als loodgietersbedrijf o.a. werkzaam in de volgende plaatsen (regio Zuid-Holland): Den Haag, Zoetermeer, Amsterdam, Rotterdam, Delft, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Bleiswijk, Waddinxveen, Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn, en nog veel meer plaatsen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw woonplaats.