Plaatsen en onderhoud CV ketel

cv ketel plaatsen

Een cv ketel

Een cv ketel is de kachel van uw huis en daarom van groot belang. Het is niet fijn om met een defecte cv ketel te zitten en u wilt hier het liefst zo snel mogelijk iets aan gedaan hebben. Het kan zijn dat uw cv ketel na een bepaalde levensduur toe is aan vervanging, maar ook is het voor die tijd nog vaak mogelijk om de ketel te repareren.

Een nieuwe cv ketel

Een nieuwe cv ketel komt ongeveer één keer tussen de 10 a 20 jaar voor. Dit is afhankelijk van het type cv ketel en uiteraard het gebruik. Intensief gebruik zal een grotere aanslag plegen op uw ketel en hij is dan eerder toe aan vervanging. Als u een nieuwe cv ketel nodig heeft dan helpen wij  bij de keuze hierin. Ook ontvangt u van ons op de offerte een prijs voor het plaatsen van een nieuwe cv ketel en het aansluiten hiervan. Wij werken met duidelijke offertes zodat voor u duidelijk is wat u betaalt en u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Onderhoud cv ketel

Om te zorgen dat uw cv ketel nog een tijdje mee gaat, is het vanaf het begin af aan van belang om hier onderhoud aan te laten plegen. cv ketel onderhoud is maar één keer in de zoveel tijd nodig en kan er wel voor zorgen dat u grote reparaties of problemen voor bent. Onze onderhoudsmonteurs komen voor onderhoud dan bij u langs op een afgesproken dag en tijdstip en zorgen ervoor dat uw cv ketel goed wordt onderhouden. Ook kunnen zij het zien aankomen op het moment dat deze aan vervanging toe komt.

Onderhoud en nieuwe cv ketel in Zuid-Holland

Futura is werkzaam in meerdere plaatsen in Zuid-Holland zoals Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, enz. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor het onderhoud van uw ketel of voor het plaatsen van een nieuwe CV-ketel.