Kranen en afvoer

Kranen en loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf Futura

Een kraan vervangen klinkt simpel, maar veel mensen hebben hier wat hulp bij nodig van een loodgietersbedrijf. Loodgietersbedrijf Futura plaatst voordelig en vakkundig een nieuwe kraan waar u maar wilt en heeft ook kennis voor het plaatsen van een afvoer op plekken waar deze nog niet aanwezig is.

Werkzaamheden loodgietersbedrijf

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u een kraan of douche aansluiting wilt verplaatsen. Hiervoor moeten o.a. de leidingen omgelegd worden; een ideale klus voor uw loodgietersbedrijf. Een loodgieter heeft ervaring met dit soort werkzaamheden en kan ook kleine klusjes voor u opknappen zoals het repareren van een druppende kraan, een kraan verplaatsen maar denk ook aan grotere werkzaamheden als een afvoer aanleggen- of verplaatsen of het verplaatsen van de roilering van uw toilet. Ook kan uw loodgieter zorgen voor een hangend toilet en de aansluiting hiervoor of het monteren en realiseren van een fonteintje en kraan in uw toilet.

Loodgietersbedrijf in Zuid-Holland

Futura is uw loodgietersbedrijf in de regio en voert o.a. loodgieterswerkzaamheden uit in de volgende plaatsen in Zuid-Holland: Den Haag, Rotterdam, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Zoetermeer, Zevenhuizen, Moerkapelle, Waddinxveen, Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker,  Berkel en Rodenrijs, Gouda, Alphen aan den Rijn, enz. Neem ook gerust contact met ons op voor de mogelijkheden in uw woonplaats! Onze loodgieters rijden graag wat verder om ook bij u uw loodgietersklussen te klaren.