• Stukadoorsbedrijf Leidschenveen

  Posted on januari 28, 2013 by in Stukadoorsbedrijf

  Stukadoorsbedrijf Leidschenveen - Den Haag

  Het stukadoren van muren en plafonds

  Futura werkt met ervaren stukadoors die met gemak uw muren en/of plafonds voor u stukadoren. Glad stukwerk is belangrijk zodat u het mooi kunt overschilderen of behangen, maar ook de kwaliteit van het stukwerk is van belang. Futura stukadoorsbedrijf Leidschenveen – Den Haag vindt het belangrijk om te werken met stukadoors die ervaring hebben in dit vakgebied waardoor glad stukwerk gegarandeerd is.

  Stukadoorsbedrijf Leidschenveen – Den Haag

  Wij al stukadoorsbedrijf Leidschenveen werken in verschillende plaatsen in Zuid-Holland. Denk hierbij aan stukadoorswerkzaamheden in Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Leiden, Waddinxveen, Gouda, enz. Wij rekenen geen voorrij kosten en onze stukadoors komen vooraf bij u langs voor een vrijblijvende offerte. De stukadoor bekijkt de ruimte die u gestukadoord wilt hebben en kan op deze manier een reële prijsopgave doen. Indien u het stukwerk door Futura wilt laten uitvoeren dan maken wij met u een afspraak op een dag en tijdstip dat het u uitkomt en komt de stukadoor op het afgesproken moment bij u langs.

  Werkwijze stukadoor

  Onze stukadoors zorgen zelf voor al het materiaal en zorgen er tevens voor dat bijvoorbeeld uw vloer of meubels goed worden afgedekt. Ook wordt na het stukadoren alles weer opgeruimd zodat u niet met rommel blijft zitten. Na het stukadoren is het voor u van belang om de ruimte met gestukadoorde muren en/of plafonds goed te laten ventileren door bijvoorbeeld een raam open te zetten zodat het stukwerk snel zal drogen. U kunt vervolgens het stukwerk goed verven of behangen.

  Neem gerust contact op met stukadoorsbedrijf Leidschenveen voor uw vraag of een vrijblijvende offerte!

Comments are closed.