Stukadoor

Onze stukadoor levert voor u kwalitatief en glad stukwerk

Een ervaren en betrouwbare stukadoor

Onze stukadoor kan voor u snel en voordelig een gladde muur realiseren. Wij komen eerst bij u langs om te bekijken wat uw wensen zijn en welke plafonds en/of muren u gestucadoord zou willen hebben. U ontvangt van ons hierna vlot een duidelijke en gespecificeerde offerte.

Hoe werkt een stukadoor?

Eerst brengt de stukadoor een voorstrijkmiddel aan op uw muur- en of plafond, zodat het stukwerk optimaal zal blijven zitten. Vervolgens brengt de stukadoor met specifiek materiaal het stukwerk op uw muur en/of plafond aan en zorgt ervoor dat dit geheel glad wordt gestreken. Als laatst zal de stukadoor kijken of alle randjes en hoeken netjes zijn afgewerkt en loopt hij zijn stukwerk nog in het geheel na.

Nadat de stukadoor weg is, is het voor u van belang om de gestukadoorde ruimte(s) goed te luchten zodat de muur of het plafond snel zal drogen. U kunt de muren nadat deze gedroogd is, bijvoorbeeld (laten) verven voor een optimaal resultaat. De muren zijn na het drogen geheel behangklaar, maar ook zijn deze na het stukadoren juist geschikt om te verven vanwege de gladde structuur.

Wat kan onze stukadoor voor u betekenen?

Een stukadoor van Futura komt bij u langs op de afgesproken dag en tijdstip. Hij zorgt zelf voor al het materiaal dat nodig is voor het stukadoren en tevens draagt hij zorg voor bijvoorbeeld de bescherming van de vloer. Nadat het stukwerk klaar is, wordt al het materiaal weer netjes opgeruimd en door de stukadoor afgevoerd. U heeft nergens het omkijken naar!

Een vrijblijvende offerte

Neem gerust contact met ons op; wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende offerte waarna u beslist of  u het werk door onze stukadoren wil laten uitvoeren. U kunt ons telefonisch bereiken of via het contactformulier. Wij zullen uw bericht spoedig beantwoorden want goede bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk.