Schildersbedrijf

Schilder voor uw huis

Futura levert uw schilder

Voor al uw schilder– en verfwerk, binnen en buiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaren schilders in dienst die kennis hebben opgedaan door vaak te schilderen en verschillende klussen hierin uit te voeren. Buiten kan er, indien nodig, gebruik worden gemaakt van een stelling zodat er op een professionele manier geschilderd kan worden. Ook kunnen onze schilders uw muren en- of plafonds binnen verven in de kleur die u wenst. Maar denk bijvoorbeeld ook aan stuctuurverf of andere soorten verf!

Onze experts kunnen u adviseren over de te gebruiken verf/lak, kleur, enz. Zij zien wanneer iets weer een likje verf nodig heeft of niet en adviseren u hier eerlijk in. Het verfwerk van uw huis is immers belangrijk en het is belangrijk dat u hierin geen achterstallig onderhoud oploopt. Houd o.a. uw kozijnen en deuren daarom goed in de gaten en vraag ons indien nodig, om advies over de staat van het schilderwerk aan uw woning.

Uw schilder in Zuid-Holland

Voor al uw schilderwerk in Zuid-Holland kunt u terecht bij Futura. Onze schilder levert kwalitatief schilderwerk af in o.a. de volgende plaatsen: Delft, Zoetermeer, Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Zevenhuizen, Waddinxveen, Gouda, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, enz.  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de tarieven voor uw schilderwerkzaamheden! Ook als uw plaats hier niet bij staat kunnen wij vrijblijvend voor u kijken naar de mogelijkheden. Wij berekenen geen extra kosten als er meer reistijd is en staan voor duidelijke tarieven.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld een behanger kunt u terecht op onze ‘behangpagina’!